Kundeanbefalinger
1 (2).jpg
”Kjempefornøyd. For første gang at jeg kjørte ned mot 0.5l mila. Og bilen mista festet når jeg dro på fra 1.gir“

– Alfa Gulietta

2016-04-14 11.31.21.jpg
”Reist hjem med 265 Hk, Kom med 224, Sparer over 10% diesel i tilæg!“

– Mercedes Viano

2016-03-29 17.01.19.jpg
”Kom med 116 Hk. kjørte hjem med 153 og i tillæg 30% mere NM helt fra kjelleren. “

– Toyota Previa

2015-11-04 08.20.24.jpg
”Hei. Ny pers i lavt forbruk Krs-Oslo,uten en gang å prøve. Ned fra 0,54 til 0,50 pr mil. Langt mere komfortabel kjøring med mindre giring og godt bunndrag. Ikke minst deilig å kjenne at det sparker litt ekstra når man drar på. Takk for bra jobb!“

– Berlingo Hdi

2015-04-21 17.08.48.jpg
”“

– Subaru Impreza

DSC00067.JPG
”Bra! Bilen ble som om den er originalkjøpt med en større motor. I tillegg bruker den mindre diesel på normal køring. “

– Mercedes 220 Cdi

DSC00007.JPG
”Dette funka bra!“

båtg.png
”Resultater på min båt er økning av toppfart fra 35,5kn til 38,9kn og i marchfart på 32,5kn er dieselforbruk uten chip 60liter/time og med chip 52 l/h“

– Volvo D6 370

P6190095.JPG
”Kom med en A4, gikk igjen med noe som minnet mer om en S4. Nå blir det lang tur til Tyskland :)“

– Audi A4 2010 143 HK

PA290001.JPG
”Kjøpte chipen for å spare drivstoff, noe som funket meget bra. Den ekstra effekten var bare et pluss. Mvh Jan.“

– Mercedes Jan

Find din bil
Traktor / båt

Vil du chiptrimme din bil? Chiptrimming af din bil med økonomiprogram.

Det er ingen troldom her. Det drejer sig slet og ret om tre elementære ting, som man i dagligdagen hele tiden gør forkert, når man kører. Så kombinationen af at følge disse enkle retningslinjer samt at montere vores chiptrimningssæt vil skabe dramatiske ændringer i din brændstoføkonomi. På denne måde er det ikke ualmindeligt at spare 20-30 % brændstof!

Kr 2.200,- for chiptrimming. Bedste effekt! Specielt udviklet økonomiprogram for Danmark! Læs mere og test vor sparekalkulator nederst

Er det virkeligt sandt, at du kan få den højeste kvalitet, den bedste effekt og desuden spare brændstof?

 

Ja – det mener vi. Og vi fortæller kort om dette nedenfor.

 

0-75 % brændstofsregulering = økonomiprogram - specielt udviklet

75-100 % brændstofsregulering = effektprogram.  

 

Kvalitet:
En tuning box er en lille pc, som består af både hard- og software. Det siger sig selv, at begge disse dele skal være af højeste kvalitet.
Men ikke blot det. Tilslutningerne til motoren bliver mere og mere vigtige. Hvor sidder dataene med andre ord i bilens styresystem? Hvor grundige er de, der udvikler tuningsættene?
For yderligere oplysninger: Se fanen: "Chiptuning og kvalitet".


Effekt:
Maksimal effekt betyder ganske enkelt, at man ændrer bilens driftsparametre for en brændstofsregulering på 75-100 %. I dette interval kan man med andre ord ikke forvente at spare brændstof. Det siger egentligt sig selv:
Hvis man vil have betydelig mere effekt, må man tilføre mere energi. Selvfølgelig kan man få lidt effektforøgelse gennem ren optimering af en del parametre. Men for at få en effektforøgelse, der er af betydning ved box tuning, må man også tilføre mere brændstof!
Alle ved, at nye biler indeholder meget ny teknologi. Vi har set på forskellige tilslutningsmuligheder, f.eks. til rail-tryk, turbosensor m.v., således at vi er sikre på, at vi kan frembringe mest mulig effekt - på en 100 % sikker måde!
PS: Ønsker du i første omgang kun at spare brændstof, er det selvfølgelig intet problem. Det drejer sig blot om en nedjustering af effekten på dit box tuning sæt – på den måde vil økonomiprogrammet stadig være 100 % intakt. 

Brændstoføkonomi ved tuning box:
Hvordan kan vi så opnå en reduktion på yderligere 20-30 %?
Her skal vi se på to faktorer. Faktor 1 er selvfølgelig selve justeringen. Men skal man spare brændstof, må man også se på chaufførens køremåde. Vi har derfor delt dette op i to dele nedenfor:

Del 1: Økonomiprogram – køremåde:
Sammen med udviklingen af det særlige nordiske program, der lægges ind i både vores benzin- og dieselmoduler (se nedenfor) har Bestchip udviklet et letforståeligt program, med titlen:

 "Hvordan kører jeg 100 % økonomisk"-.

Det er ingen troldom her. Det drejer sig slet og ret om tre elementære ting, som man i dagligdagen hele tiden gør forkert, når man kører. Så kombinationen af at følge disse enkle retningslinjer samt at montere vores chiptrimningssæt vil skabe dramatiske ændringer i din brændstoføkonomi. På denne måde er det ikke ualmindeligt at spare 20-30 % brændstof!


Programmet "Hvordan kører jeg 100 % økonomisk" får du udleveret som kunde uden beregning, når du handler hos os

Del 2: Økonomiprogram – tuningudstyret:
Dette handler mest om, hvad der finder sted under brændstofsreguleringen på 75 % . Mange benzin- eller dieseltuningssæt tager ringe eller slet intet hensyn til dette. Hvor meget tryk skal speederen have, før der justeres? Hvilke parametre er det vigtigst at ændre for at opnå den bedste brændstofbesparelse? Hvor meget gas og omdrejningstal skal man give, før box tuning en begynder at justere og ikke mindst: Hvor meget tid skal der gå, før man opnår maksimal drivkraft.
Bestchip har nu udviklet sit eget program til skandinaviske kunder. Dette er et særligt program, der tager hensyn til vores normale køreforhold. Ofte foregår kørslen ved ret lave hastigheder sammenlignet med andre europæiske lande. Og mange andre faktorer spiller også ind: klima, koldstart og temperatur generelt, meget små stejle bakker osv. Med andre ord faktorer, der gør, at der skal udvikles software, som tager særlige hensyn til alt dette, når der skal findes en balance imellem ydeevne og økonomi.
Vi er stolte af vores tyske fabrikant, som har taget dette seriøst og udviklet individuelle løsninger til os – således at vores chiptrimningsmoduler er tilpasset nøjagtigt til DIN bil og de områder, hvor DU kører!

Pris og service:
Bestchip har indgået en eksklusiv aftale med vores fabrikant for de nordiske lande. Vi har opnået dette igennem et højt salgsvolumen og mange tilfredse kunder/tilbagemeldinger.
Som vi alle ved, er pris en faktor. Mange hævder gerne, at "kvalitet koster" osv., men der skal ikke meget fantasi til at forstå, at salget hos en fabrikant er afgørende for prisfastsættelsen. Vores fabrikant har tre kvalitetslinjer, (forestil dig en bærbar pc i tre prisklasser - Dkk 5.000,-, Dkk 10.000,- og Dkk 15.000,-). Vi indkøber kun det bedste af det bedste. Med andre ord kan andre firmaer måske levere ligeså god hard- og software. Men, afhængigt af din bil, opnår vi så meget mere med denne justeringsmetode!
Se også fanen: "Chiptuning og kvalitet".

Vi er ret sikre på, at vi i dag er de største i Norge, når det drejer sig om box tuning. Vi er nu også blevet en betydelig faktor i både Danmark og Sverige, og dermed måske Nordens største?

På den måde kan vi leve af meget mindre avance sammenlignet med vores konkurrenter. Desuden er vi vellidte hos fabrikanten, som fremstiller en særlig konfiguration til vores kunder.

Din fordel her er pris og kvalitet, samt at du nyder du godt af, at vi har stor erfaring og ekspertise inden for vores fag!

Kan du chiptune din bil og ikke betale avgifter?

Vanlige måder å skrive box tuning på feil er boxtuning og tuningbox.

Brug vores kalkulator til at beregne, hvor meget du kan spare i brændstof.

« Tilbage til forsiden


Sørlandets bil og import AS |
Bosmyrkollen 2 |
4620 Kristiansand S |
Tlf. +47 970 570 16 |
Org.nr. 993 551 384
Verified by VisaMastercard SecureCodeSvea Web PayPaypal

Solution by Dots | Powered by Makeweb!